FORMARUHA

Mire is jó a formaruha? A formaruha segítségével tudjuk egységessé tenni a megjelenést, ami kihat a viselkedésre is. Ezért írja elő sok cég a kötelező formaruha-viseletet, mert a cég egységessé szeretné tenni az alkalmazottainak a megjelenését, és azok viselkedését. A formaruha története nagyon hosszú időre nyúlik vissza. Számos cég ellátja alkalmazottjait hétköznapi és ünnepi változatú formaruhákkal, melyeket viselve megkülönböztetve érzik magukat, s velük szemben is máshogy viselkednek. Ne felejtsük el, hogy először a külsőnk alapján ítélnek meg mindannyiunkat, az első benyomást a ruházatunk adja meg!

Mi elsősorban cégek, sportszövetségek részére készítünk formaruhákat és az elegáns ruházat a profilunk. Szakképzett és tapasztalt kollégáink segítséget nyújtanak a ruházat összeállításában, de a kész tervekkel érkezőket is szívesen fogadjuk. Alapanyag kínálatunkban főleg a magas minőségű és a gyapjú alapú anyagokat részesítjük előnyben, de a mindennapos használatra készülő munkaruházathoz is tudunk anyagot ajánlani.

 

SZABÓSÁG

Ha azt szeretnéd, hogy tökéletesen illeszkedjen rád az újonnan megvásárolt ruhád, akkor a legjobb helyen jársz. Ugyanis az üzleteinkben vásárolt Roland, Hugo Boss, Tommy Hilfiger és Marc O’Polo termékeket a törzsvásárlóink részére a vásárlástól számított 3 hónapon belül díjmentesen méretre igazítjuk! Továbbá üzleteinkben lehetőség van az általunk forgalmazott ruhák professzionális javítására is. A felsoroltaktól eltérő alakítás esetén az ár egyénileg kerül meghatározásra!

Részletekről érdeklődj az üzleteinkben.