ROLAND PLUS

Szeretnénk meghálálni, hogy az általunk forgalmazott Roland, Hugo Boss, Tommy Hilfiger és Calvin Klein márkákat választod!

Miért jó, ha van ilyen kártyád?

Elsőként téged értesítünk legújabb akcióinkról. Követheted velünk a legújabb trendeket. Az ország szinte minden részén találkozhatsz velünk és használhatod Plus kártyádat. Ingyenes extra szolgáltatások: Stílus- és divattanácsadás; A nálunk vásárolt ruhák szükség esetén méretre igazítása.
Kártyáját mindig hozza magával és vásárlás esetén mutassa fel a kasszánál, hogy ne maradjon le a tagsággal járó előnyökről!

A pontgyűjtő rendszer

Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Roland Divatház üzleteiben a törzsvásárlói kártyához kapcsolódó pontgyűjtő rendszer 2019. október 17-én megszűnt. Az eddig összegyűjtött pontokat az eredeti szabályoknak megfelelően a lejáratuk napjáig továbbra is fel lehet használni. A megszűntetést dátumát követően újabb pontok nem kerülnek jóváírásra.

A kártyán levő minden egyes pont 1 forintot jelent, mely készpénzre nem váltható, azonban a megvásárolni kívánt termék akár 100%-ban kifizethető a kártyán lévő pontokból. A pontokat leértékelt termékekre is beválthatja.

Az egy alkalommal minimálisan beváltható pontok száma: 1 000 pont. A kártyán lévő pontjai a pontszerzés dátumától számított 365 napig érvényesek. Ha ezt az időtartamot túllépte, pontjai nullázódnak. 

Törzsvásárlói kedvezmények

Roland Plus kártya tulajdonosként vásárlóink 10% engedményre jogosultak akkor, ha a Roland Divatház üzleteiben összesített vásárlásaik értéke 1 éven belül eléri a legalább 400 000 Ft értéket, 800 000 Ft feletti összesített vásárlás esetén pedig 15% engedményben részesülnek. Ha valaki pontgyűjtő rendszerből lép át a %-os kedvezmény rendszerbe, akkor az addig megszerzett pontok automatikusan törlődnek és akkor sem kerülhetnek vissza a kártyára, ha utána mégsem kérné %-os kedvezményét.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy mindaddig, amíg a kedvezmény megszerzését követő 365 nap alatt összesen legalább 300 000 Ft értékben vásárol a  kártya tulajdonosa, addig a megszerzett kedvezménye fennmarad. Amennyiben az előbbi feltétel nem teljesül, akkor a 365. nap leteltével, további figyelmeztetés nélkül automatikusan újra kedvezmény nélküli státuszba kerül, ezzel elveszítve a megszerzett 10 vagy 15% kedvezményét. 

A pontos részletekről tájékozódjon üzletvezetőinknél.