Szeretnénk meghálálni, hogy az általunk forgalmazott Roland, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Marc O’Polo és Calvin Klein márkákat választod!

Roland Divatház Premium Club kártya, amivel kedvezményesen tudsz Roland, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Marc O'Polo és Calvin Klein termékeket vásárolni

Miért jó, ha van ilyen kártyád?

  • Elsőként téged értesítünk legújabb akcióinkról;
  • Követheted velünk a legújabb trendeket;
  • Az ország szinte minden részén találkozhatsz velünk és használhatod Plus kártyádat;
  • Ingyenes extra szolgáltatások:
    • Stílus- és divattanácsadás;
    • A nálunk vásárolt ruhák szükség esetén méretre igazítása.

Roland, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Marc O’Polo és Calvin Klein termékeket forgalmazó üzleteink:

ÜZLETEINK

A pontgyűjtés menete

A termék vásárlása után járó pontokat keresse az adott termék címkéjén. Azért, hogy ne maradjon le a tagsággal járó előnyökről, kártyáját mindig hozza magával és vásárlás esetén mutassa fel a kasszánál. Így gyűjtheti, illetve használhatja fel pontjait!A kártyán levő minden egyes pont 1 forintot jelent, mely készpénzre nem váltható, azonban a megvásárolni kívánt termék akár 100%-ban kifizethető a kártyán lévő pontokból.A pontokat leértékelt termékekre is beválthatja, azonban kedvezményes áru vásárlása esetén pont nem kerül jóváírásra a kártyáján.

Pontgyűjtő vásárlása során szerzett pontjait a vásárlástól számított legkésőbb 1 munkanapon belül kártyáján jóváírjuk. Beváltani kizárólag a már jóváírt pontokat lehet. Az egy alkalommal minimálisan beváltható pontok száma: 1 000 pont. Pontjai mindaddig összegződnek, amíg két pontszerzése között nem telik el 365 napnál több. Ha ezt az időtartamot túllépte, pontjai nullázódnak. Azonban egy újabb pontszerző vásárlás alkalmával a pontok gyűjtése újra elkezdhető. Folyamatosság esetén természetesen az összegyűjtött pontokat maradéktalanul felhasználhatja.

Leghűségesebb törzsvásárlóink egyéb kedvezményekben is részesülhetnek.

További kedvezmények

Roland Plus kártya tulajdonosként vásárlóink 10% engedményre jogosultak akkor, ha a Roland Divatház üzleteiben összesített vásárlásaik értéke 1 éven belül eléri a legalább 400 000 Ft értéket, 800 000 Ft feletti összesített vásárlás esetén pedig 15% engedményben részesülnek. Ha valaki pontgyűjtő rendszerből lép át a %-os kedvezmény rendszerbe, akkor az addig megszerzett pontok automatikusan törlődnek és akkor sem kerülhetnek vissza a kártyára, ha utána mégsem kérné %-os kedvezményét.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy mindaddig, amíg a kedvezmény megszerzését követő 455 nap alatt összesen legalább 300 000 Ft értékben vásárol a  kártya tulajdonosa, addig a megszerzett kedvezménye fennmarad. Amennyiben az előbbi feltétel nem teljesül, akkor a 455. nap leteltével, további figyelmeztetés nélkül automatikusan újra pontgyűjtő státuszba kerül a kártya tulajdonosa, ezzel elveszítve a megszerzett 10 vagy 15%-os engedményét.

A pontos részletekről tájékozódjon üzletvezetőinknél.

Kérdésed van kedvezményeinkkel kapcsolatban?

KAPCSOLAT

Szabályzat

A névre szóló kártya nem átruházható. Az esetleges jogtalan kártyahasználat elkerülése végett, minden egyes pontszerzés és felhasználás során a kártya felmutatása mellett, munkatársaink kérhetnek egy – a kártya igénylése során Ön által megadott – személyes adatot. Amennyiben elvesztette a kártyáját, forduljon munkatársainkhoz. A visszaélések elkerülése miatt ebben az esetben az igényléskor megadott adatai közül kettőt kérünk. Ha mindkét adat helyes, átveheti új, névre szóló kártyáját.

Ha ugyanazon a napon egy pontbeváltást már érvényesített, kérjük, hogy a további esetekben ezt jelezze munkatársainknak! Amennyiben a tájékoztatás hiányában illetéktelen pontokat használ fel, az visszaélésnek minősül. Ebben az esetben az ügy súlyosságától függően a Plusz tagsággal járó előnyeit és/vagy a kártyán lévő pontjait teljes egészében elvesztheti. Személyes adatainak megadásával járulhat hozzá, hogy elsőként értesítsük a legújabb divatirányzatokról, kedvezményekről és rendezvényekről.

A kártya előnyeit üzleteink bármelyikében élvezheti.