Premium Club

Szeretnénk meghálálni, hogy a Roland Divatház által forgalmazott márkákat választod!

Roland Divatház Premium Club kártya, amivel kedvezményesen tudsz Roland, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Marc O'Polo és Calvin Klein termékeket vásárolni
  • Elsőként téged értesítünk legújabb akcióinkról;
  • Követheted velünk a legújabb trendeket;
  • Téged hívunk exkluzív rendezvényeinkre;
  • Az ország szinte minden részén találkozhatsz velünk és használhatod Premium kártyádat;
  • Ingyenes extra szolgáltatások:
    • Divattanácsadás a legmegfelelőbb darabok kiválasztásához;
    • A nálunk vásárolt ruhák szükség esetén méretre igazítása

A pontgyűjtés menete

A termék vásárlása után járó pontokat keresse az adott termék címkéjén. Azért, hogy ne maradjon le a tagsággal járó előnyökről, kártyáját mindig hozza magával és vásárlás esetén mutassa fel a kasszánál. Így gyűjtheti, illetve használhatja fel pontjait!A kártyán levő minden egyes pont 1 Ft-ot jelent, mely készpénzre nem váltható, azonban a megvásárolni kívánt termék akár 100%-ban kifizethető a kártyán lévő pontokból.A pontokat leértékelt termékekre is beválthatja, azonban kedvezményes áru vásárlása esetén pont nem kerül jóváírásra a kártyáján.
Pontgyűjtő vásárlása során szerzett pontjait a vásárlástól számított legkésőbb 1 munkanapon belül kártyáján jóváírjuk. Beváltani kizárólag a már jóváírt pontokat lehet. Az egy alkalommal minimálisan beváltható pontok száma: 1 000 pont.
Pontjai mindaddig összegződnek, amíg két pontszerzése között nem telik el 365 napnál több. Ha ezt az időtartamot túllépte, pontjai nullázódnak. Azonban egy újabb pontszerző vásárlás alkalmával a pontok gyűjtése újra elkezdhető. Folyamatosság esetén természetesen az összegyűjtött pontokat maradéktalanul felhasználhatja.
Leghűségesebb törzsvásárlóink egyéb kedvezményekben is részesülhetnek. A pontos részletekről tájékozódjon üzletvezetőinknél.

Kérdésed van a pontgyűjtéssel kapcsolatban?

KAPCSOLAT

Szabályzat

A névre szóló Premium kártya nem átruházható. Az esetleges jogtalan kártyahasználat elkerülése végett, minden egyes pontszerzés és felhasználás során a kártya felmutatása mellett, munkatársaink kérhetnek egy – a kártya igénylése során Ön által megadott – személyes adatot.
Amennyiben elvesztette Premium kártyáját, forduljon munkatársainkhoz. A visszaélések elkerülése miatt ebben az esetben az igényléskor megadott adatai közül kettőt kérünk. Ha mindkét adat helyes, átveheti új, névre szóló kártyáját.
Ha ugyanazon a napon egy pontbeváltást már érvényesített, kérjük, hogy a további esetekben ezt jelezze munkatársainknak! Amennyiben a tájékoztatás hiányában illetéktelen pontokat használ fel, az visszaélésnek minősül. Ebben az esetben az ügy súlyosságától függően a Premium tagsággal járó előnyeit és/vagy a kártyán lévő pontjait teljes egészében elvesztheti.
Személyes adatainak megadásával járulhat hozzá, hogy elsőként értesítsük a legújabb divatirányzatokról, kedvezményekről és rendezvényekről.
A kártya előnyeit üzleteink bármelyikében élvezheti.

Minden Roland Premium kártya tulajdonos jogosult 10% engedményre, aki 1 éven belül a Roland tulajdonú boltokban összesen legalább 400 000 Ft-ért vásárolt. Azok a kártya tulajdonosok kaphatnak 15% engedményt, akik összesen legalább 800 000 Ft-ért vásároltak 1 éven belül. Ha valaki „pontgyűjtő” rendszerből lép át a fix % -os kedvezménybe akkor az eddig kapott pontokat a % felül írja. Így az addig megszerzett pontok törlődnek és akkor sem kerülnek vissza a kártyájára, ha közben meggondolná magát. Felhívjuk figyelmét, hogy 365 nap alatt legalább 300 000 Ft forgalmat el kell érnie összesítve a teljes Roland Divatház bolthálózatra (forgalmazott márka függetlenül), hogy megtartsa engedményét. Ha ez a feltétel nem teljesül 365 nap alatt, akkor a rendszerünk 90 napot biztosít a Roland Premium kártya tulajdonosok számára, hogy elérjék a 300 000 Ft-ot. A 90 nap leteltével további figyelmeztetés nélkül automatikusan pontgyűjtő státuszba kerül, ezzel elveszítve 10-15%-os engedményét.

Roland, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Marc O’Polo és Calvin Klein termékeket forgalmazó üzleteink:

ÜZLETEINK