Szeretnénk meghálálni, hogy az általunk forgalmazott Roland, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Marc O’Polo és Calvin Klein márkákat választod!

Roland Divatház Premium Club kártya, amivel kedvezményesen tudsz Roland, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Marc O'Polo és Calvin Klein termékeket vásárolni

Miért jó, ha van ilyen kártyád?

  • Elsőként téged értesítünk legújabb akcióinkról;
  • Követheted velünk a legújabb trendeket;
  • Téged hívunk exkluzív rendezvényeinkre;
  • Az ország szinte minden részén találkozhatsz velünk és használhatod Premium kártyádat;
  • Ingyenes extra szolgáltatások:
  • Divattanácsadás a legmegfelelőbb darabok kiválasztásához;
  • A nálunk vásárolt ruhák szükség esetén méretre igazítása.

Roland, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Marc O’Polo és Calvin Klein termékeket forgalmazó üzleteink:

ÜZLETEINK

A pontgyűjtés menete

A termék vásárlása után járó pontokat keresse az adott termék címkéjén. Azért, hogy ne maradjon le a tagsággal járó előnyökről, kártyáját mindig hozza magával és vásárlás esetén mutassa fel a kasszánál. Így gyűjtheti, illetve használhatja fel pontjait!A kártyán levő minden egyes pont 1 Ft-ot jelent, mely készpénzre nem váltható, azonban a megvásárolni kívánt termék akár 100%-ban kifizethető a kártyán lévő pontokból.A pontokat leértékelt termékekre is beválthatja, azonban kedvezményes áru vásárlása esetén pont nem kerül jóváírásra a kártyáján.
Pontgyűjtő vásárlása során szerzett pontjait a vásárlástól számított legkésőbb 1 munkanapon belül kártyáján jóváírjuk. Beváltani kizárólag a már jóváírt pontokat lehet. Az egy alkalommal minimálisan beváltható pontok száma: 1 000 pont.
Pontjai mindaddig összegződnek, amíg két pontszerzése között nem telik el 365 napnál több. Ha ezt az időtartamot túllépte, pontjai nullázódnak. Azonban egy újabb pontszerző vásárlás alkalmával a pontok gyűjtése újra elkezdhető. Folyamatosság esetén természetesen az összegyűjtött pontokat maradéktalanul felhasználhatja.
Leghűségesebb törzsvásárlóink egyéb kedvezményekben is részesülhetnek. A pontos részletekről tájékozódjon üzletvezetőinknél.

Kérdésed van a pontgyűjtéssel kapcsolatban?

KAPCSOLAT

Szabályzat

A névre szóló Premium kártya nem átruházható. Az esetleges jogtalan kártyahasználat elkerülése végett, minden egyes pontszerzés és felhasználás során a kártya felmutatása mellett, munkatársaink kérhetnek egy – a kártya igénylése során Ön által megadott – személyes adatot.
Amennyiben elvesztette Premium kártyáját, forduljon munkatársainkhoz. A visszaélések elkerülése miatt ebben az esetben az igényléskor megadott adatai közül kettőt kérünk. Ha mindkét adat helyes, átveheti új, névre szóló kártyáját.
Ha ugyanazon a napon egy pontbeváltást már érvényesített, kérjük, hogy a további esetekben ezt jelezze munkatársainknak! Amennyiben a tájékoztatás hiányában illetéktelen pontokat használ fel, az visszaélésnek minősül. Ebben az esetben az ügy súlyosságától függően a Premium tagsággal járó előnyeit és/vagy a kártyán lévő pontjait teljes egészében elvesztheti.
Személyes adatainak megadásával járulhat hozzá, hogy elsőként értesítsük a legújabb divatirányzatokról, kedvezményekről és rendezvényekről.
A kártya előnyeit üzleteink bármelyikében élvezheti.

Minden Roland Premium kártya tulajdonos jogosult 10% engedményre, aki 1 éven belül a Roland tulajdonú boltokban összesen legalább 400 000 Ft-ért vásárolt. Azok a kártya tulajdonosok kaphatnak 15% engedményt, akik összesen legalább 800 000 Ft-ért vásároltak 1 éven belül. Ha valaki „pontgyűjtő” rendszerből lép át a fix % -os kedvezménybe akkor az eddig kapott pontokat a % felül írja. Így az addig megszerzett pontok törlődnek és akkor sem kerülnek vissza a kártyájára, ha közben meggondolná magát. Felhívjuk figyelmét, hogy 365 nap alatt legalább 300 000 Ft forgalmat el kell érnie összesítve a teljes Roland Divatház bolthálózatra (forgalmazott márka függetlenül), hogy megtartsa engedményét. Ha ez a feltétel nem teljesül 365 nap alatt, akkor a rendszerünk 90 napot biztosít a Roland Premium kártya tulajdonosok számára, hogy elérjék a 300 000 Ft-ot. A 90 nap leteltével további figyelmeztetés nélkül automatikusan pontgyűjtő státuszba kerül, ezzel elveszítve 10-15%-os engedményét.